school-4.jpg

Profesori iz škole za strane jezike Waves-Budva, u saradnji sa osnivačem škole, D.o.o. Galiola, od 2003. godine bave se organizacijom putovanja i boravka djece i odraslih u ljetnim školama u Velikoj Britaniji.

Broj putnika u svakoj grupi je ograničen, pa savjetujemo da se prijavite što prije, kako biste imali sigurno mjesto u grupi.

 

Ovog ljeta nudimo vam dva različita programa:

 

  • Grupni polazak 28.6-19.07

       

       (8-10 g, 11-14 g, 15-17 g i odrasli), uz pratnju profesora.

  • Individualne programe širom Velike Britanije za sve uzraste

  • Program učenja italijanskog za srednjoškolce i odrasle

 

Škole koje smo odabrali su naši provjereni partneri. Ističu se kvalitetom i pažnjom koju posvećuju svakom polazniku. Akreditovane su od British Council-a, English UK i Quality English.

Osim organizovanja grupnih putovanja, nudimo Vam stručnu pomoć u odabiru najpodesnijeg programa za učenje ili usavršavanje jezika prilagođenog Vašim potrebama i zahtjevima i kontakt sa najboljim ljetnjim školama u Velikoj Britaniji.

Naše partnerske škole sprovode jezičke programe za sve uzraste i nivoe znanja, kako za učenike i studente, tako i za klijente koji žele učiti ili usavršiti engleski jezik za svoje poslovne ili individualne potrebe. 

Ako želite da svoje dijete pošaljete u najbolju ljetnju školu, naučite ili usavršite engleski za svoje profesionalne potrebe, spojite obrazovanje sa kulturološkim iskustvom - obratite nam se.

Naše konsultantske usluge su besplatne.